Hobotnica s sotiranim krompirjem in domačim bučnim oljem

Limetini špageti z gamberi alla "mojito"
Črni cappellacci polnjeni z burato, mangom, gamberom, na kremi pistacije iz Bronta
Špinačni rezanci z lososom, riccoto in toskanskim pršutom
Sipini rezanci z vongolami
Losos na žaru s kremno omako belega tartufa in tartufovimi njoki
Ribeye steak pope˜eno zelenjavo in krompirjem iz pe˜ice

Piazza Portofino
Mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, morski sadeži "na buzaro" – škamp, dagnje, hobotnica, lignji
Mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, morski sadeži "na buzaro" – škamp, dagnje, hobotnica, lignji

Solata z lososom in avokadom
mlada špina˜a, pinjole, daterini, grana padano in limoninim prelivom
mlada špina˜a, pinjole, daterini, grana padano in limoninim prelivom
Solata s svežim hvarskim brancinom
zelena mehka solata in tržaški radi˜, hvarski brancin, datterini, limonine lupinice, pinjole, nektarine, s prelivom limone in olj˜nega olja
zelena mehka solata in tržaški radi˜, hvarski brancin, datterini, limonine lupinice, pinjole, nektarine, s prelivom limone in olj˜nega olja

Strnjenka grškega jogurta z orehi in prelivom mente, limete in medu
Crème brûlée s prelivom črnega ribeza