Gourmet poletje

Hobotnica s sotiranim krompirjem in domačim bučnim oljem 
Okrasek
Limetini špageti z gamberi alla "mojito" 
Črni cappellacci polnjeni z burato, mangom, gamberom, na kremi pistacije iz Bronta 
Špinačni rezanci z lososom, riccoto in toskanskim pršutom 
Sipini rezanci z vongolami 
Losos na žaru s kremno omako belega tartufa in tartufovimi njoki 
Ribeye steak pope˜eno zelenjavo in krompirjem iz pe˜ice 
Okrasek
Piazza Portofino

Mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, morski sadeži "na buzaro" – škamp, dagnje, hobotnica, lignji 
Okrasek
Solata z lososom in avokadom

mlada špina˜a, pinjole, daterini, grana padano in limoninim prelivom 
Solata s svežim hvarskim brancinom

zelena mehka solata in tržaški radi˜, hvarski brancin, datterini, limonine lupinice, pinjole, nektarine, s prelivom limone in olj˜nega olja 
Okrasek
Strnjenka grškega jogurta z orehi in prelivom mente, limete in medu 
Crème brûlée s prelivom črnega ribeza